065/35-65-664
Interna edukacija

Interna edukacija veterinara održava u prostorijama klinike i namenjena je zaposlenima, stažerima, volonterima i veterinarskim tehničarima, članovima našeg tima. Interna edukacija nam je veoma važna i trudimo se da prenesmo znanje svakom našem članu.

Otvoreni smo za proširenje našeg tima za radna mesta doktora veterine i veterinarskih tehničara. Uvek rado primamo stažere, volontere, studente veterine, svakoga ko je voljan da uči i napreduje.

Postoji velika mogućnost za stručno usavršavanje jer se u svakodnevnoj praksi susrećemo sa velikim brojem slučajeva od kojih mnogi nisu uobičajeni. Svaki naš kolega uči, stiče iskustvo i znanje koje nije moguće steći bilo gde druge u Srbiji.

interna-edukacija-veterinara-vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar
interna-edukacija-veterinara-vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar
interna-edukacija-veterinara-vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar

Interna edukacija veterinara vrši se iz sledećih oblasti:

  • urgentna veterina
  • mekih tkiva
  • ortopedija
  • dijagnostičke procedure
  • terapije koje se primenjuju u lečenju bolesnih stanja životinja

Vet Planet Clinic tim

interna-edukacija-veterinara-vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar
Andrija Daković – Spec. DVM

Veterinom se bavi 20 godina. Ljubav prema životinjama nasledio je kao dečak od deke koji je voleo konje. Nikada nije ni pomislio da se bavi nekim drugim poslom. Nakon srednje škole upisije Veterinarski fakultet u Beogradu, a potom i specijalizaciju.

Adrenalin mu je sastavni deo života, a omiljeni hobi ekstremna vožnja kvadova. Hirurgija je za njega izazov i ne odustaje ni u najnapetijim situacijama.

Zalaže se za timski rad jer smatra da veterina danas ne može biti „one man show“.  Veruje da je za kvalitetan rad veterinarske klinike neophodno ulagati u razvoj i edukaciju zaposlenih i biti u toku sa svetskim trendovima.

interna-edukacija-veterinara-vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar-vladan-rankovic
Vladan Ranković – Spec. DVM

Bavi se veterinom 10 godina. Veterinu je odabrao još kao dečak kada je prisustvovao veterinaraskim intervencijama i zavoleo svoj budući posao. Omiljeni deo veterine mu je hirurgija.

U slobodno vreme vozi bicikl i raduje se domaćoj hrani.

interna-edukacija-veterinara-vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar-vlado-kukric
Vlado Kukrić – DVM

Veterinom se bavi 8 godina. Voli ovaj posao jer je pun izazova i uzbuđenja. Posebno polje interesovanja su mu interna i urgentna veterina, klinička patologija i terapija egzotičnih kućnih ljubimaca. Uživa u provođenju vremena sa porodicom i prijateljima i raduje se bajaderama.

vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar-nikolina-bjelica
Nikolina Bjelica – DVM

Veterinom se bavi 7 godina, omiljeni deo posla joj je interna medicina. Odabrala je veterinu jer na tom poslu nijedan dan nije isti. U slobodno vreme čita i šeta. U pauzama gricka Dorinu sa keksom.

vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar-strahinja-ćibić
Strahinja Ćibić – DVM

PhD kandidat, ljubitelj biomedicinskih nauka koje mu svakodnevno donose nove izazove, a posebno anesteziologije i urgentne veterinarske medicine. Voli prirodu i srpsku nacionalnu kuhinju.

vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar-tijana-dakovic
Tijana Daković – DVM

Odabrala je veterinu zbog ljubavi prema životinjama i svakodnevnih izazova koje donosi pomaganje ljubimcima. Omiljeni deo posla su joj kardiologija i urgentna medicina. Ljubitelj je boravka u prirodi i sladoleda.

ivana-radosavljevic-vetplanet-veterinar
Ivana Radosavljević – DVM

Veliki ljubitelj životinja, a posebno mačaka. Odabrala je veterinu zbog dinamičnosti i pune posvećenosti koju zahteva. Bavi se internom medicinom i fizikalnom terapijom sa rehabilitacijom. Slobodno vreme provodi sa porodicom, čitajući i svirajući gitaru.

vetplanet-clinic-andrija-dakovic-dezurni-veterinar-ugljesa-jaksic
Uglješa Jakšić – Veterinarski tehničar

Želeo je da se bavi veterinom još od petog razreda osnovne škole. Voli da bude okružen životinjama svih vrsta. Uživa u baklavi, putovanjima i noćnoj vožnji.

Vet Planet ambulanta osnovana je 2006. godine, a danas je prva registrovana veterinarska 00-24h klinika u Srbiji.

Klinika raspolaže i apartmanima za smeštaj gostujućih predavača. Ako želite da budete naš gost u Beogradu ili su Vam potrebne informacije o internoj edukaciji i mogućnosti zaposlenja

kontaktirajte nas