065/35-65-664
Šišanje pasa

U Vet Planetu, šišanje pasa posmatramo ne samo kao deo rutinske higijene i održavanja dlake, već i kao naš način da poboljšanja opšteg zdravlja, blagostanja i svakodnevnog komfora Vašeg kućnog ljubimca.

Šišanje pasa, kao deo spektra usluga koje nudimo iz redovne nege, omogućava uklanjanje mrtve dlake, i rezultuje lepšim i urednijim izgledom Vašeg krznenog prijatelja.

Prilikom šišanja pasa, posebno se fokusiramo na održavanje područja koja mogu biti posebno osetljiva, uključujući dlaku ispod pazuha, između jastučića na šapama i stomaku, kako bi se sprečili mogući problemi i obezbedio maksimalan komfor kako za Vašeg psa, tako i za Vas kao vlasnika.

Termin za šišanje psa, možete zakazati putem telefona, u terminu koji Vama odgovara, u najbližoj Vet Planet lokaciji.

Za sve dodatne informacije, pozovite nas putem telefona, ili posetite sa Vašim ljubimcem lično.

Koji su benefiti šišanja pasa za ljubimca i vlasnika?

Prva i očigledna korist šišanja pasa je estetska priroda. Dobro ošišan pas izgleda uredno, čisto, i neodoljivo. Ali smatramo da je potrebno da šišanje ide dalje od estetike! Šišanje može da poboljša zdravlje kože vašeg ljubimca. Redovno uklanjanje mrtve dlake smanjuje mogućnost nastanka kožnih infekcija i iritacija. Time se takođe poboljšava cirkulacija i omogućava zdrav rast nove dlake.

sisanje-pasa
Šišanje pasa u okviru redovne nege ima višestruke benefite za ljubimca i vlasnika.

Drugo, šišanje pasa pruža olakšanje tokom toplijih meseci. Previše dlake može prouzrokovati pregrevanje kod pasa, posebno onih sa dugom i gustom dlakom. Redovno šišanje obezbeđuje udobnost i rashlađivanje tokom vrućih letnjih dana.

Treće, redovno šišanje može pomoći u otkrivanju potencijalnih zdravstvenih problema. Kroz proces šišanja, naši stručnjaci mogu otkriti skrivene abnormalnosti, poput promena na koži, buva, krpelja, ili čak tumora, koji možda ne bi bili vidljivi ispod guste dlake.

Još jedan benefit je smanjenje dlake u domu. Psi, posebno oni sa dugom dlakom, linjanjem mogu ostaviti dosta dlake po kući. Redovnim šišanjem se smanjuje količina dlake koja može završiti na Vašem nameštaju i odeći.

U suštini, šišanje pasa je suštinski deo održavanja dobrobiti Vašeg kućnog ljubimca. Naš tim stručnjaka u Vet Planet-u posvećen je pružanju ove vrhunske usluge, čineći svaki tretman udobnim, ugodnim i korisnim iskustvom za vašeg psa.

Šišanje psa u Vet Planetu predstavlja vrhunski tretman u kome su strpljenje i ljubav prema životinjama ključni elementi. Naši zaposleni, sa bogatim iskustvom i ljubavlju prema životinjama, pružaju ljubazan i profesionalan pristup svakom kućnom ljubimcu.

Cilj nam je da Vaš pas nakon svakog tretmana bude vidljivo lepši, srećniji i, naravno, da se raduje svakoj narednoj poseti, signalizirajući to veselim mahanjem repom.

Vet Planet je tu da obezbedi visoko-kvalitetnu uslugu šišanja pasa, garantujući prijatan boravak i zadovoljstvo svakog ljubimca i vlasnika.

Imate dodatno pitanje, ili želite da zakažete termin u najbližoj Vet Planet lokaciji za Vašeg ljubimca?

Zašto je šišanje pasa važno?

Ciklus rasta dlake kod pasa sastoji se od faza rasta, mirovanja i odumiranja dlake. Pravovremeno i stručno šišanje pasa, koje se u Vet Planetu obavlja upotrebom mašinice, makaza i trimera, usklađeno je sa ovim ciklusima.

Podstičemo navikavanje pasa na šišanje od malih nogu, kako bi se ova procedura kasnije prihvatila kao normalni deo njihove nege. Na taj način, redovno održavanje dlake sprečava stvaranje ućebanih čvorića i tvrdih loptica koje se često javljaju kod dugodlakih pasa.

Trimovanje, odnosno odstranjivanje mrtve dlake kod oštrodlakih pasa, omogućava regeneraciju dlake i čini deo redovnog tretmana koji nudimo.

U Vet Planet-u, smatramo šišanje pasa ključnom uslugom redovne nege pasa koja donosi mnoštvo koristi, kako za zdravlje psa, tako i za komfor vlasnika.

Šišanje pasa – cena

U Vet Planetu verujemo u pružanje pristupačnih, ali izuzetnih usluga šišanja za Vašeg voljenog ljubimca.

Naše cene za šišanje pasa prilagođene su veličini vašeg psa, složenosti šišanja i dodatnim zahtevanim uslugama groominga.

Za detaljne informacije o cenama, pozovite nas ili posetite najbližu lokaciju Vet Planeta sa Vašim ljubimcem. Budite uvereni da naše usluge šišanja pružaju odličnu vrednost za uloženi novac, jer nam je udobnost i dobrobit vašeg krznatog saputnika na prvom mestu tokom celog procesa.

Nalazimo se na tri lokacije u Beogradu, a šišanje psa možete zakazati u Vama najbližoj Vet Planet lokaciji: