065/35-65-664

Petshop na Vet Planet Klinici

PetShop na Vet Planet Klinici

Petshop-hrana

U okviru naše Vet Planet klinike postoji Pet Shop sa širokim izborom za Vaše kućne ljubimce. Danas ćemo vam predstaviti Brend Acanu koji je prevashodno namenjen starijim uzrastnom dobu. Acana Senior koju karakteriše nizak proteinski odnos, obzirom da se radi o starijim kućnim ljubimcima kod kojih bi ti proteini samo opterećivati bubrege ali je zato izvršena je nadoknada glukozamina i hondroitinsulfata koji su odlična podrška zglobovima i hrskavici.

Naša preporuka na klinici je uvek Acana Senior za kućne ljubimce koji su starijeg uzrastnog doba.

C/D Multicare Hills-ova hrana spada u potpuno izbalansiranu dijetetsku hranu koje je namenjena odraslima mačkama za sprečavanje ponovnog formiranja i smanjenje formiranje strujnih kamenaca koji su najčešći uzrok bolesti donji urinarnih kanala. Namenjena je odraslim mačkama inače dijeta je inicijalno se koristi šest meseci a dalje po preporuci veterinara. Dijeta koja je na našoj klinici dala odlične rezultate i mi je vrlo rado preporučujemo.

U ponudi na našoj klinici imamo Orijen Puppy hrana koja je namenjena štencima. Štenci su do godinu dana uzrasta. Hrana koja je bogata proteinima, proteinski sastav je 85% poreklom iz mesa, znači pilećeg i ćurećeg mesa i belančevine koji su poreklom iz jajeta a zna se da su belančevine poreklom je iz jajeta su čak 95% svarljive znači organizam ih iskorištava u tom odnosu. Štencimaovako visok proteinski odnos je jako bitan u prvih godinu dana zato što podržava intenzivan rast i razvoj koji prosto negde u kasnim periodu obezbeđuje jedno dobro zdravlje. Prvih šest meseci se daje u četiri obroka sa propisanim dnevnim količinama koji su izračunate za 24 časa. Kasnije se ti obroci smanjuju na tri dnevno i sa navršenih godinu dana prelaze na hranu za Adulte i sa jednim obrokom dnevno. Mada mi uvek preporučuje zbog bolje svarljivosti da se ipak ostane na dva obroka dnevno u toku 24 sata.

Vet Planet Clinica se nalazi u ulici Tošin bunar 128 i za sve predloge i sva pitanja možete nas kontaktirati na telefone i posetiti u radno vreme od 8:00 do 20:00.

Za sve hitne slučajeve tu smo 00-24h.

Konsultacije i pregled kod nas možete zakazati u željenom terminu na 065/35-65-664

Vaš Vet Planet Clinic

Ukoliko niste sigurni kada je vreme za veterinarski pregled, pogledajte članak o tome ovde.