065/35-65-664

Nega kućnih ljubimaca

Nega kućnih ljubimaca

Nega kuca i maca

Nega kućnih ljubimaca podrazumeva održavanje higijene u tu svrhu koristi se brojni preparati koji moraju biti testiranih na životinjama i provereni za negu ljubimaca.

Jako je bitno odabrati kvalitetan proveren i testiran proizvod na životinjama. U tu svrhu se koriste šamponi koji su posebno namenjeni za mace i kuce i vlažne maramice.

Zbog čega je to bitno ne koristiti šampone i preparati koji se koriste za ljudsku upotrebu?

Iz prostih fizioloških i anatomskih razlika između nas i kućnih ljubimaca. Naime, epidermis kućnih ljubimaca je tri do pet puta tanji u odnosu na ljudski samim tim i ph kože kod njih iznosi 5,5 dok je kod nas znatno više.

Ukoliko se ne koriste adekvatna sredstva dolazi do narušavanju ph ravnoteža i do pojave raznih kožnih oboljenja, od perutanja do konkretnih problema sa kožom.

Kod nas na Vet Planet klinici u okviru pet shop-a postoji veliki izbor sredstava za negu Vaših kućnih ljubimaca koja su proverena i naša su topla preporuka za održavanje higijene.

Vet Planet Clinica se nalazi u ulici Tošin bunar 128 i za sve predloge i sva pitanja možete nas kontaktirati na telefone i posetiti u radno vreme od 8:00 do 20:00.

Za sve hitne slučajeve tu smo 00-24h.

Konsultacije i pregled kod nas možete zakazati u željenom terminu na 065/35-65-664

Vaš Vet Planet Clinic

Ukoliko niste sigurni kada je vreme za veterinarski pregled, pogledajte članak o tome ovde.