065/35-65-664

Staž na Vet Planet klinici

Kako izgleda stažiranje na Vet Planet klinici

Staž na Vet Planet klinici koja radi 00-24h

Za Vet Planet kliniku sam čuo preko koleginice sa fakulteta koja je počela da volontira po završetku studija na Vet Planet klinici.

Po završetku studija postavio sam sebi određeni cilj ka kom sam težio. Moj cilj je bio da nađem odgovarajuće mesto gde ću da odradim staž i približim se tom cilju.

Zbog čega sam izabrao Vet Planet kliniku za staž?

Vet Planet kliniku sam odabrao kao što sam već pomenuo preko koleginice koja me je uputila na ovo mesto. Kada sam kroz razgovor sa koleginicom čuo kako funkcioniše sama klinika i kako sve to izgleda došao sam i ja par puta da volontiram na samoj klinici gde sam upoznao kolektiv koji na klinici radi i kako oni funkcionišu.  Ono što mi se najviše dopalo na klinici jeste to što prate trend, što  znači da primenjuju modernu veterinarsku praksu,  stalno se usavršava osoblje koje na klinici radi i na taj način se prati trend.  Klinika je bogato opremljena samom aparaturom.

Vet Planet Kliniku sam odabrao jer se bavi  modernom veterinom i  radi 24h časa pritom ima dosta pacijenata koji su urgentni, odnosno Vet Planet se bavi urgentnom veterinom  gde u noćnim smenama ima  puno zanimljivih slučajeva koji zahtevaju intenzivnu negu, gde se vrši stalni monitoring tog pacijenta i prati se slučaj iz sata u sat, stalno ste sa pacijentom i dosta se uči na takvim pacijentima.  Stalan nadzor  nad takvim pacijenatima, stalan uvid u njegovo  kliničko  stanje značajno nama doprinosi u poboljšanju našeg znanja.

Na stažu sam već tri meseca,  u početku su to bile neke osnovne stvari koje sam radio a kasnije sam se usavršavao i počinjao  da radim kompleksnije stvari pod nadzorom mentora.

 Mentori su tu za nas da nam da nam pokažu sve što  oni znaju i da podele znanje sa nama. Što je jako bitno mentori nisu sebični i sve što znaju pokušavaju da prenesu na nas.

Preporučio bih svima kolegama koji  po završetku studija žele da se bave malom praksom da dođu na Vet Planet kliniku i da se upoznaju sa modernom veterinom, kao i pravim veterinarskim veštinama.

Vet Planet Clinica se nalazi u ulici Tošin bunar 128 i za sve predloge i sva pitanja možete nas kontaktirati na telefone i posetiti u radno vreme od 8:00 do 20:00.

Za sve hitne slučajeve tu smo 00-24h.

Konsultacije i pregled kod nas možete zakazati u željenom terminu na 065/35-65-664

Vaš Vet Planet Clinic

Ukoliko niste sigurni kada je vreme za veterinarski pregled, pogledajte članak o tome ovde.